Den gode flytning

Her giver vi nogle råd, til den gode flytning, 
som startes med en god forberedelse 🏆
LÆS MERE

Vi er vilde med vores kunder, og kunderne siger det er gengældt!

anne mette Tybjerg
anne mette Tybjerg
30/06/2021
Bekræftet
5-stjerner rækker ikke :-) Multiflyt får de bedste anbefalinger fra os - med ro, hurtighed og overblik flyttede tre stærke fyre vores ting fra et hus til et andet i Helsingør på godt 5 timer. TAK!
Læs mere
Per Ellison
Per Ellison
23/06/2021
Bekræftet
På alle måder en positiv oplevelse, uden nogen udfordringer - på nogen måde. Alt på vores premisser.
Læs mere
Michael Buksti
Michael Buksti
23/06/2021
Bekræftet
Professionalisme og tryghed fra første øjeblik Fra første kontakt var det helt igennem en professionel oplevelse. Enhver flytning er forbundet med mange følelser, og hos Multiflyt følte vi os i gode hænder og trygge fra start til slut. Alt klappede perfekt. Meget professionelt. En virkelig god oplevelse, som kun kan anbefales til andre der står overfor en flytning.
Læs mere
Dorte
Dorte
29/05/2021
Bekræftet
Top professionelt flyttefirma - 5 stjerner slår ikke til. Fra allerførste kontakt med Dorte på kontoret til en pæn stor privat flytning var veloverstået, har ALT været fantastisk. Virkeligt professionelt flyttefirma - dygtige medarbejdere, god stemning, alle aftaler holdt og alt til tiden. 3 flyttedage, jeg ikke ikke så frem til, endte med at være hyggelige dage med plads til et godt grin, alt imens flytningen foregik. Den varmeste anbefaling!
Læs mere
Kirsten Moth
Kirsten Moth
28/05/2021
Bekræftet
Fantastisk flyttefirma Fire stærke, rolige og behagelige flyttefolk, to lastbiler og otte en halv time senere var en logistisk krævende flytning klaret. Jeg kan varmt anbefale Multiflyt i Helsingør. De leverer en dybt professionel og tryghedsskabende service.
Læs mere
Helle Capell
Helle Capell
19/05/2021
Bekræftet
Super godt flyttefirma Multiflyt har hjulpet mig 2 gange nu, og hold op hvor er det nogle seje gutter. De er hurtige, de passer virkelig godt på tingene. Og på kontoret får man også en super service. Så helt klart 5 stjerner herfra 👍👍
Læs mere
Michael, Dronningmølle
Michael, Dronningmølle
13/05/2021
Bekræftet
5-stjernet indsats Multiflyt har i dag med stor entusiasme, højt tempo og en tro på, at alt kan lade sig gøre, flyttet et 1500 kg. tungt skur fra ét sted i haven til et andet. Ingen andre havde villet påtage sig opgaven, men hos Multiflyt var svaret: “Det har vi ikke prøvet før, men det skal vi nok finde ud af - vi elsker udfordringer”. Varmeste anbefaling herfra - også til “umulige” flytteopgaver.
Læs mere
Kasper T
Kasper T
07/05/2021
Bekræftet
Tusind tak for en god flytning og kæmpe respekt for den arbejdsmoral i lægger for dagen! Uden ekstra beregning hentede vi alle de flyttekasse vi skulle bruge i ugerne op til flytningen, så alt kunne pakkes ned og gøres klart i god tid. Vi flyttede fra hus på 225 kvm og 2 etager til nyt hus også med 2 etager. To mand med to flyttebiler klarede flytningen på én dag. De knoklede igennem og var virkelig effektive, men uden at skynde sig. Alt blev håndteret sikkert og professionelt. Elevationssenge, hæve/sænke borde og andre tunge møbler blev hurtigt og sikkert flyttet op og ned af trapper. Alle møbler og kasser blev placeret som aftalt. Møbler som var skilt ad, blev arrangeret så de var lige til at samle. Fx blev bordpladen på hævesænkebord og spisebord placeret på bordbenene, så skruehuller matchede og var lige til at skrue sammen. Alt i Alt en super oplevelse og I får mine varmeste anbefalinger.
Læs mere
Jette Schiøtt
Jette Schiøtt
30/03/2021
Bekræftet
Super flytning Multiflyt har været søde og imødekommende hele vejen igennem forløbet fra booking til de havde flyttet os ind på den nye adresse. Vi flyttede fra hus på 140 kvm til lejlighed i to etager på sammenlagt 4 timer, så de var effektive. Vi havde 4 mand (søde, unge, ordentlige mænd). De var i godt humør og glade for at flytte for os, og satte møblerne efter anvisninger. Helt igennem en god oplevelse fra start til slut.
Læs mere
Søren Fink Jensen
Søren Fink Jensen
23/02/2021
Bekræftet
Exceptionel og professionel flytning Vi oplevede fra start til slut professionelt personale, alle har løst vores opgave med smil, og super hurtig nedpakning og en flytning der bare gik rigtig hurtigt - der var nærmest ingen pauser. Kontakten til Lars blev skabt gennem de søde piger på kontoret, og Lars fandt på en fleksibel løsning, da vores indkørsel var stejl og ikke ville kunne holde til lasttrykket fra en stor lastvogn. Så alt i alt, kan jeg kun give min varmeste anbefaling for et helt igennem exceptionel flyttefirma.
Læs mere

Flyttemandens samling af 
gode råd til din næste flytning

Vi har alle stået i situationen og tænkt, "Er denne flyttekasse mon for tung?", "Hvordan pakker jeg min flyttekasse korrekt?", "Hvad skal vi huske, og ikke glemme inden og undervejs?". 
Herunder har vi samlet flere af de spørgsmål og erfaringer som vi møder i vores dagligdag, hvor vi skal sikre os at værdier ikke lider skade under transport fra sted til sted. Derudover så har vi også lavet en smart checkliste til dig som skal flytte, så du således husker at komme igennem de mange processer en flytning byder på. 

Finder du ikke svar på det du ledte efter, så tøv ikke med at tage kontakt til os!

Praktisk checkliste til forberedelse af flytning 

Herunder kommer vi med nogle tjekpunkter du skal huske, når du ønsker at forberede dig på den bedst mulige flytning af dit private hjems eller virksomhedens indbo. Dette er vigtigt i forhold til at sikre de nedpakkede værdier, og  er tidsbesparende for selve flytningen af indboet. 

Indkøb solide og nye flyttekasser
Find en dato til flyttedagen
Book et flyttefirma eller saml familie og venner
Overvej hvor mange flyttekasser der skal bruges? Indkøb hellere for mange end for lidt
Indkøb mindre flyttekasser til tunge ting, f.eks. bøger, da flyttekassen ellers kan blive alt for tung og evt. gå i stykker
Overvej indpakning og transport af skrøbeligt og specielt indbo
Sæt tydelige mærker for enden af flyttekasserne, så de kan stables oven på hinanden, dette giver en nemhed, for at sætte kasserne i de korrekte rum.
Angiv ønsket placering af flyttekasserne (fx stue / køkken / børneværelse / kælder)
Angiv mærker på flyttekasser med forsigtig / glas / porcelæn eller lignende, så placeres flyttekassen korrekt under og efter flyttetransporten
Husk at pakke glas og andet skrøbeligt ind i pakkepapir, så det ligger trygt og godt.
Lad være med at blande alt for meget i flyttekasserne. Put køkkenting i én kasse, ting til stuen i en anden kasse, børnelegetøj i en tredje og så fremdeles
Tøm og evt. frigør møbler for indbo, ledninger og andet for en hurtig og effektiv nedpakning på selve flyttedagen

Ønsker du hjælp til din kommende flytning? Vi er klar til at hjælpe dig!
gå til flytteservices

Hvordan pakkes en flyttekasse korrekt?

Vi vil vise hvordan du pakker en flyttekasse korrekt, efter vores mening, som sikrer dine ting, så de ligger godt og har den korrekte vægt, så den ikke er for tung og uhåndterbar for vores flyttefolk. En for tung flyttekasse kan øge chancen for skader, hvis kassen går i stykker.

Sørg for at fylde kasserne godt op, med de tungeste ting i bunden og nogle lette ting øverst. Fylder du kasser så meget som muligt er de nemmere at stable under flytningen og dine ting går ikke så nemt i stykker.

Herunder viser vi en video af, hvordan flyttekassen pakkes korrekt:

Ønsker du hjælp til din kommende flytning? Vi er klar til at hjælpe dig!
gå til flytteservices

Huskeliste inden flytning

Praktisk checkliste inden flytning 

Udover at følge vores ovenstående checkliste inden selve flyttedagen, så glem ikke at I også skal igennem følgende punkter i forbindelse med en flytning fra en tidligere adresse til jeres nye hjem. Start gerne på listen i god tid, da nogle af opgaverne er tidskrævende, og ikke sjovt at bøvle med når I først har fået flyttet jeres indbo over i jeres nye omgivelser.

Huske-/ Planlægningsliste til flytning (brug ovenstående)
Meld flytning til offentlige myndigheder
Meld flytning til arbejdsgiver
Få styr på dine postkasser (på nuværende og kommende adresse)
Skift læge (ved flytning til anden kommune)
Aflæs vand, varme, gas og el i nuværende bopæl
Ændringer hos SKAT
Medielicens
Forsikringsselskaber - tag evt. et kig på mulige ændringer af disse
Internet og TV-udbydere
Afmeld kontingenter
Giv besked til familie, venner og bekendte

Ønsker du hjælp til din kommende flytning? Vi er klar til at hjælpe dig! 
gå til flytteservices
Hvorfor vælge vores flyttemænd?
35+ års brancheerfaring og viden
De passer på kundens ejendele, som var de deres egne
De er sikkerhedsgodkendte af politiet 
De har alle en ren straffeattest
De er eksperter i alle former for tungløft og specialopgaver
De har alt moderne udstyr, så det både går nemt og hurtigt 
BESTIL TILBUD
VORES SERVICES

Få en fleksibel flytteløsning tilpasset til netop jeres behov

Vi udfører opgaver for private og erhvervsvirksomheder, hvor vi står for selve planlægningen samt flytningen fra start til slut.

Du kan vælge om vi skal stå for hele flytningen, dvs. vi pakker ned for dig, flytter for dig og pakker ud for dig, eller du pakker selv ned/ud, og vi dermed kun står for selve flytningen.

Privatflytning

Det kan være en stor opgave at stå for det hele når man skal flytte, tunge slæb, skader og chancen for at man ødelægger ting igennem flytningen.
LÆS MERE
Erhvervsflytning
Vi har stor erfaring med at flytte for virksomheder, om det er interne opgaver, hvor vi flytter rundt på møbler i virksomheden, eller om der skal flyttes til ny lokation, måske endda til udlandet, så klarer vi det hele.
LÆS MERE

Bestil et uforpligtende tilbud på jeres næste flytning

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket.

BESTIL TILBUD
anne mette Tybjerg
anne mette Tybjerg
30/06/2021
Bekræftet
5-stjerner rækker ikke :-) Multiflyt får de bedste anbefalinger fra os - med ro, hurtighed og overblik flyttede tre stærke fyre vores ting fra et hus til et andet i Helsingør på godt 5 timer. TAK!
Læs mere
Per Ellison
Per Ellison
23/06/2021
Bekræftet
På alle måder en positiv oplevelse, uden nogen udfordringer - på nogen måde. Alt på vores premisser.
Læs mere
Michael Buksti
Michael Buksti
23/06/2021
Bekræftet
Professionalisme og tryghed fra første øjeblik Fra første kontakt var det helt igennem en professionel oplevelse. Enhver flytning er forbundet med mange følelser, og hos Multiflyt følte vi os i gode hænder og trygge fra start til slut. Alt klappede perfekt. Meget professionelt. En virkelig god oplevelse, som kun kan anbefales til andre der står overfor en flytning.
Læs mere
Dorte
Dorte
29/05/2021
Bekræftet
Top professionelt flyttefirma - 5 stjerner slår ikke til. Fra allerførste kontakt med Dorte på kontoret til en pæn stor privat flytning var veloverstået, har ALT været fantastisk. Virkeligt professionelt flyttefirma - dygtige medarbejdere, god stemning, alle aftaler holdt og alt til tiden. 3 flyttedage, jeg ikke ikke så frem til, endte med at være hyggelige dage med plads til et godt grin, alt imens flytningen foregik. Den varmeste anbefaling!
Læs mere
Kirsten Moth
Kirsten Moth
28/05/2021
Bekræftet
Fantastisk flyttefirma Fire stærke, rolige og behagelige flyttefolk, to lastbiler og otte en halv time senere var en logistisk krævende flytning klaret. Jeg kan varmt anbefale Multiflyt i Helsingør. De leverer en dybt professionel og tryghedsskabende service.
Læs mere
Helle Capell
Helle Capell
19/05/2021
Bekræftet
Super godt flyttefirma Multiflyt har hjulpet mig 2 gange nu, og hold op hvor er det nogle seje gutter. De er hurtige, de passer virkelig godt på tingene. Og på kontoret får man også en super service. Så helt klart 5 stjerner herfra 👍👍
Læs mere
Michael, Dronningmølle
Michael, Dronningmølle
13/05/2021
Bekræftet
5-stjernet indsats Multiflyt har i dag med stor entusiasme, højt tempo og en tro på, at alt kan lade sig gøre, flyttet et 1500 kg. tungt skur fra ét sted i haven til et andet. Ingen andre havde villet påtage sig opgaven, men hos Multiflyt var svaret: “Det har vi ikke prøvet før, men det skal vi nok finde ud af - vi elsker udfordringer”. Varmeste anbefaling herfra - også til “umulige” flytteopgaver.
Læs mere
Kasper T
Kasper T
07/05/2021
Bekræftet
Tusind tak for en god flytning og kæmpe respekt for den arbejdsmoral i lægger for dagen! Uden ekstra beregning hentede vi alle de flyttekasse vi skulle bruge i ugerne op til flytningen, så alt kunne pakkes ned og gøres klart i god tid. Vi flyttede fra hus på 225 kvm og 2 etager til nyt hus også med 2 etager. To mand med to flyttebiler klarede flytningen på én dag. De knoklede igennem og var virkelig effektive, men uden at skynde sig. Alt blev håndteret sikkert og professionelt. Elevationssenge, hæve/sænke borde og andre tunge møbler blev hurtigt og sikkert flyttet op og ned af trapper. Alle møbler og kasser blev placeret som aftalt. Møbler som var skilt ad, blev arrangeret så de var lige til at samle. Fx blev bordpladen på hævesænkebord og spisebord placeret på bordbenene, så skruehuller matchede og var lige til at skrue sammen. Alt i Alt en super oplevelse og I får mine varmeste anbefalinger.
Læs mere
Jette Schiøtt
Jette Schiøtt
30/03/2021
Bekræftet
Super flytning Multiflyt har været søde og imødekommende hele vejen igennem forløbet fra booking til de havde flyttet os ind på den nye adresse. Vi flyttede fra hus på 140 kvm til lejlighed i to etager på sammenlagt 4 timer, så de var effektive. Vi havde 4 mand (søde, unge, ordentlige mænd). De var i godt humør og glade for at flytte for os, og satte møblerne efter anvisninger. Helt igennem en god oplevelse fra start til slut.
Læs mere
Søren Fink Jensen
Søren Fink Jensen
23/02/2021
Bekræftet
Exceptionel og professionel flytning Vi oplevede fra start til slut professionelt personale, alle har løst vores opgave med smil, og super hurtig nedpakning og en flytning der bare gik rigtig hurtigt - der var nærmest ingen pauser. Kontakten til Lars blev skabt gennem de søde piger på kontoret, og Lars fandt på en fleksibel løsning, da vores indkørsel var stejl og ikke ville kunne holde til lasttrykket fra en stor lastvogn. Så alt i alt, kan jeg kun give min varmeste anbefaling for et helt igennem exceptionel flyttefirma.
Læs mere

Vi er Nordsjællands største flyttefirma med erfaring indenfor både privat- og erhvervsflytning igennem 35 år.

© Copyright 2021 - Multiflyt - All Rights Reserved
map-marker