Områder vi dækker

Vi dækker områder i hele Nordsjælland og Hovedstaden

LÆS MERE

Vi kører ud fra vores base i Helsingør i Nordsjælland


Vi dækker områder i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Det er områder, i og omkring 
- Allerød
- Birkerød
- Dronningmølle
- Espergærde
- Farum
- Fredensborg
- Frederikssund
- Frederiksværk
- Gilleleje
- Græsted
- Helsinge
- Helsingør
- Hillerød
- Hornbæk
- Humlebæk
- Hundested
- Hørsholm
- Klampenborg
- Kokkedal
- Kongens Lyngby
- Kregme
- Kvistgård
- Lillerød
- Liseleje
- Lynge
- Melby
- Nivå
- Ramløse
- Skævinge
- Slangerup
- Snekkersten
- Stenløse
- Tisvildeleje
- Vejby
- Veksø
- Ålsgårde
- Ølstykke

Vi kører i hele region Hovedstaden

Det er områder, i og omkring
- Albertslund
- Allerød 
- Ballerup
- Brøndby
- Dragør
- Egedal
- Fredensborg
- Frederiksberg
- Frederikssund
- Halsnæs 
- Furesø 
- Gentofte
- Gladsaxe 
- Glostrup
- Gribskov
- Helsingør
- Herlev
- Hillerød
- Hvidovre
- Høje-Taastrup
- Hørsholm
- Ishøj 
- København
- Lyngby-Taarbæk
- Rudersdal
- Rødovre
- Tårnby 
- Vallensbæk

Husk på, vi har mere end 35 års erfaring i branchen, og vi er Nordsjællands største og bedste, så hos os går du ikke galt i byen.

Du kan trygt vælge os til din flytteopgave, vi står klar til at hjælpe dig, så sidder du og har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. nr. +45 49 20 33 10 eller brug vores uforpligtende tilbudsformular ved at klikke på bestil tilbud.
Bestil tilbud
VORES SERVICES

Få en fleksibel flytteløsning tilpasset til netop jeres behov

Vi udfører opgaver for private og erhvervsvirksomheder, hvor vi står for selve planlægningen samt flytningen fra start til slut.

Du kan vælge om vi skal stå for hele flytningen, dvs. vi pakker ned for dig, flytter for dig og pakker ud for dig, eller du pakker selv ned/ud, og vi dermed kun står for selve flytningen.

Privatflytning

Det kan være en stor opgave at stå for det hele når man skal flytte, tunge slæb, skader og chancen for at man ødelægger ting igennem flytningen.
LÆS MERE
Erhvervsflytning
Vi har stor erfaring med at flytte for virksomheder, om det er interne opgaver, hvor vi flytter rundt på møbler i virksomheden, eller om der skal flyttes til ny lokation, måske endda til udlandet, så klarer vi det hele.
LÆS MERE

Bestil et uforpligtende tilbud på jeres næste flytning

Vi er altid klar til at regne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket.

BESTIL TILBUD
Søren Fink Jensen
Søren Fink Jensen
23/02/2021
Bekræftet
Vi oplevede fra start til slut professionelt personale, alle har løst vores opgave med smil, og super hurtig nedpakning og en flytning der bare gik rigtig hurtigt - der var nærmest ingen pauser. Kontakten til Lars blev skabt gennem de søde piger på kontoret, og Lars fandt på en fleksibel løsning, da vores indkørsel var stejl og ikke ville kunne holde til lasttrykket fra en stor lastvogn. Så alt i alt, kan jeg kun give min varmeste anbefaling for et helt igennem exceptionel flyttefirma.
Læs mere
Signe Ankjærgaard
Signe Ankjærgaard
09/02/2021
Bekræftet
Fantastisk service hele vejen igennem både mht. pris, aftaler og korrespondance. Selve flytningen klarede de super hurtigt og med godt humør. Vil vælge dem igen!
Læs mere
Andreas Plickert
Andreas Plickert
09/02/2021
Bekræftet
Min far bookede Multiflyt til flytning fra Helsingør til Langeland, og Multiflyt ydede en fantastisk service og gjorde det en behagelig oplevelse - God telefonisk kommunikation og flyttemændende var behagelig og meget venlige. Og da flytningen blev færdiggjort hurtigere end forventet, blev der givet et afslag i den oprindelig pris. Alt i alt en kanon service!
Læs mere
Steen Melton
Steen Melton
06/02/2021
Bekræftet
Vi brugte Multiflyt da vi flyttede fra stort hus til lejlighed på 7. sal. Alt fungerede perfekt fra første aftale og til alt var på plads i god stand. Pålidelig overholdelse af aftaler og påpasselig med vores ting, og super friske og behagelige medarbejdere. Kan anbefales.
Læs mere
Kattia
Kattia
04/02/2021
Bekræftet
Så let kan det gøres at flytte. Behagelig telefonisk samtale, hurtig og fleksibelt tilbud på mail. To super effektive flyttemænd med en god tone og friskt humør, flyttede Alle møbler, porcelæn og blomster. Alt var intakt da vi pakkede ud og det gik meget hurtigere end vi havde forventet. Jeg kan klart anbefale Multiflyt!
Læs mere
Pia Habelskov
Pia Habelskov
25/01/2021
Bekræftet
Skulle hjælpe med at flytte fra Skotterup til Ålsgårde, fantastiske flyttemænd og rigtig god pris. Tusind tak for jeres søde væremåde.
Læs mere
Lena Kring
Lena Kring
22/11/2020
Bekræftet
Har haft en fantastisk oplevelse med 2 skønne flyttefolk mandag d. 16/1- 20 - fra hus til lejlighed - I var så profesionelle - TUSIND TAK FOR JER.
Læs mere
Christopher Grand
Christopher Grand
21/11/2020
Bekræftet
Erik Askov
Erik Askov
01/11/2020
Bekræftet
Det at flytte er et nervepirrende projekt efter 45 år i det samme hus.Multiflyt klarede alle opgaver perfekt . Både den fysiske del og med venlighed og omsorg for os og vores ting. Min bedste anbefaling.
Læs mere
Lizl Rand
Lizl Rand
21/10/2020
Bekræftet
Super service... i vores familie har vi flyttet med dem 3 gange. Og alle gange har vi været så tilfredse. Kommer til tiden, har respekt for tingene, er hurtige og afregningen er fair i forhold til tidsforbrug. Vil vælge dem igen!!!
Læs mere

Vi er Nordsjællands største flyttefirma med erfaring indenfor både privat- og erhvervsflytning igennem 35 år.

© Copyright 2021 - Multiflyt - All Rights Reserved
map-marker